Tens dubtes sobre la teua reserva?

Reserva

Pots telefonar al 617674345

Excepte previ avís, la reserva es manté un màxim de 15 minuts. Una vegada passat aquest temps, la taula es cancel·larà. De la mateixa manera, el temps de permanència en la taula és de màxim 2 hores.

Si no cancel·les la reserva amb almenys 5 hores d'antelació, s'aplicarà un càrrec de 5€ per comensal.

No oferim menú específic per a persones amb celiaquia, però comptem amb opcions adequades. En cada carta, trobaràs informació detallada sobre els al·lergògens presents en els nostres plats.

Fes-nos constar en les observacions de la teva reserva que la teva taula estigui el més pegada a l'aquari possible perquè el nostre maître ho tinga en compte segons disponibilitat.

En les reserves de sopars, el pàrquing és gratuït. En les reserves de menjar la tarifa del pàrquing és de 2,30€ l'hora.

No, la reserva de taula al Restaurant Submarí no inclou la visita a l'Oceanogràfic. Si vols visitar l'aquari, és necessari adquirir l'entrada per separat.

Has de comunicar que disposes de bo regal al realitzar la reserva de taula. Per a això, indica la referència prèviament d'assistir a la reserva per a tenir-ho en compte.
A més, els bons regal no es poden utilitzar en dies festius del calendari laboral.

Sí, es pot, sempre que se signes un document facilitat pel Restaurant Submarí acceptant que es porta menjar de fora del restaurant. Podria haver-hi un recàrrec de 3 euros, et recomanem consultar amb el personal per a confirmar-ho.

Si necessites més informació
contacta amb nosaltres